Termeni și condiții

Site-ul attitudetraining.ro este administrat de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL cu sediul in BUCURESTI , sector 3, Al. Solidaritatii , nr.1A, BL.Y6, sc.1, et.1,ap6,camera 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/1243/2017, CUI: 37011297.

Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorii termeni si conditii. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile prezentate mai jos fara o informare prealabila.

Acest site include informatie protejata de legea dreptului de autor si referinte la materiale, echipamente si informatie privata care pot fi utilizate doar in contextul acestor termeni si conditii.

ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a face schimbari in ofertele prezentate in acest site, oricand si fara o notificare prealabila.

Nu aveti dreptul sa transmiteti prin intermediul acestui site niciun fel de materiale ilegale, defaimatoare, calomniatoare, amenintatoare, obscene, indecente, instigatoare, pornografice, profane sau orice alt material care constituie sau poate fi considerat ca o ofensa adusa unor persoane fizice sau juridice, implicand responsabilitatea civila sau constituind o incalcare a legilor in vigoare.

Cursurile si produsele prezentate sunt proprietatea ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL si sunt protejate de legile in vigoare. Prin acceptarea termenilor si conditiilor va asumati obligatia de a va abtine de la orice actiune sau inactiune care ar aduce atingere drepturilor ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL.

Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe attitudetraining.ro, cursantul se inscrie la cursurile sau evenimentele care figureaza in programa companiei, si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neinregistrarea inscrierii, dat fiind faptul ca ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu poate contacta cursantul.

Date cu caracter personal:

Prin accesarea acestui site, va manifestati in mod expres consimtamantul ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL in scopul livrarii produselor/prestarii serviciilor, in scopul informarii utilizatorilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, in scopul realizarii drepturilor si intereselor legitime ale ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, precum si in indeplinirea obligatiilor legale in relatia cu autoritatile competente.

Va informam pe aceasta cale ca beneficiati de toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul la interventie, dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau a prelucrarilor nelegale, transformarea datelor personale nelegale in date anonime, notificarea tertilor cu privire la aceste operatiuni, dreptul la opozitie, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere.

Pentru a putea achizitiona serviciile oferite de societatea noastra, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe site-ul attitudetraining.ro. In utilizarea serviciului, declarati si garantati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Cursurile:

Cursurile deschise de sala sunt cursuri de tip eveniment care se desfasoara fata-in-fata, presupunand prezenta dumneavoastra fizica la locatia indicata de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL. Cursurile deschise de sala pot avea o durata de la cateva ore la mai multe zile, durata fiind indicata in oferta prezentata pe site. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL asigura desfasurarea integrala a cursurilor deschise de sala (cu exceptia transportului si cazarii), dumneavoastra avand obligatia de a va conforma atat dispozitiilor legale incidente, cat si regulamentelor specifice locatiei in care se desfasoara cursul. In cadrul ofertei prezentate pe site pentru cursurile deschise de sala nu sunt incluse costurile de transport si cazare ale participantilor, acestea fiind in sarcina dumneavoastra.

Inscrierea on-line la cursuri:

Inscrierea on-line la cursuri se face prin accesarea butonul de inscriere amplasat pe pagina de prezentare a fiecarui curs sau eveniment de pe site-ul attitudetraining.ro si prin completarea campurilor care figureaza in mesajul de inscriere.

Pretul:

Pretul produselor/serviciilor oferite de societatea noastra sunt indicate in oferta prezentata pe site si sunt exprimate in RON. Acestea nu includ costurile de transport si cazare, costuri ce sunt in sarcina dumneavoastra exclusiva. Pretul poate fi oricand modificat de catre ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, dar va fi in permenenta adus la cunostinta potentialilor Clienti prin afisarea pe site-ul attitudetraining.ro. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu poate modifica pretul dupa primirea comenzii Clientului. Pretul indicat pe factura va fi acelasi cu cel indicat pe site la momentul plasarii comenzii clientului.

Locurile la cursuri si evenimente de pe site-ul attitudetraining.ro sunt disponibile in limita locurilor existente in sala de curs.

Modalitati de plata:

Plata in numerar sau in cont

Pretul va fi achitat de catre client dupa plasarea comenzii si inainte de accesarea si participarea la cursuri, in RON. Dupa inscrierea pe mail la curs, urmatorul pas este achitarea taxei in cont sau la sediul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL. Confirmarea incasarii taxei in contul companiei este realizata in scris (prin e-mail) in momentul incasarii, daca plata este efectuata in cont. Locul la curs sau eveniment se retine in momentul receptionarii platii in contul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL sau in momentul platii in numerar la sediul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL.

Conditii de returnare a taxei de curs:

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs /eveniment) este anuntata cel putin 7 (sapte) zile inainte de data de incepere a cursului/evenimentului.

In cazul in care retragerea se face in mai putin de 7 (sapte) zile inainte de data de incepere a cursului/ evenimentului sau dupa inceperea acestuia, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru organizarea cursului/evenimentului, plata trainerului si a materialele de curs.

Reprogramarea cursurilor:

In situatiile in care ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, din motive imputabile exclusiv societatii noastre, nu poate asigura accesul la cursurile oferite si achitate de catre client, atunci clientul va avea la dispozitie atat reprogramarea sesiunii de curs, cat si posibilitatea de a accesa cursuri echivalente din punct de vedere calitativ si economic sau cu suportarea diferentei de pret, sau renuntarea la cursuri si returnarea pretului achitat de catre client.

Prin acceptarea prezentelor termeni si conditii, va manifestati acordul expres ca ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL sa fie exonerata de orice alta responsabilitate, in situatia prevazuta mai sus.

Clientul isi va manifesta optiunea in mod expres, utilizand tehnicile de comunicare enumerate in prezentul document Termeni si Conditii. Reprogramarea sau accesarea altui curs se va realiza de comun acord, in functie de disponibilitati.

Obligatii:

Pentru a oferi informatii actualizate ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre cursuri, descrieri, poze, preturi etc.

ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu este responsabila pentru orice paguba directa, accidentala, indirecta cauzata prin accesarea acestui site. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu este responsabila pentru nicio paguba adusa echipamentului dumneavoastra, inclusiv infectia virala, cauzata de accesarea, utilizarea sau afisarea acestui site sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, aplicatii sau materiale de orice natura de pe acest site.

Confidentialitate:

Informatiile furnizate catre ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL sunt menite a facilita contactul cu Clientii, pentru ca acestia sa poata beneficia de produsele/serviciile ce fac obiectul ofertelor comerciale si pentru a putea fi informati cu privire la acestea si la noutatile publicate pe site-ul attitudetraining.ro.

Informatiile furnizate de Clienti nu pot fi divulgate tertilor decat in situatiile exceptionale expres prevazute in prezentul document Termeni si Conditii.

ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL poate divulga informatii personale referitoare la Clienti numai in executarea unei obligatii legale in raporturile cu autoritatile competente/alte persoane abilitate sau in contextul protejarii drepturilor ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL.

DIVERSE

Daca nu aveti 18 ani puteti beneficia de produsele/serviciile prezentate numai cu consimtamantul parintilor.

La momentul lansarii comenzii, clientul accepta fara rezerve prezentul document Termeni si Conditii, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prin accesarea prezentului site, Clientul declara ca este de acord cu utilizarea tehnicilor de comunicare constand in adresa de posta electronica, fax, apel telefonic.

In situatia in care Clientul este persoana juridica si a achizitionat serviciile pentru personalul propriu, atunci acesta are obligatia de a aduce la cunostinta personalului prezentul document Termeni si Conditii si de a asigura respectarea tuturor obligatiilor de catre acesta.

Pentru orice intrebari, informari, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta prin e-mail la adresa office@attitudetraining.ro, prin telefon la numaarul +40744.363.199 sau prin scrisoare comunicata prin curier sau servicii postale la adresa BUCURESTI, sector 3, Al. Solidaritatii, nr.1A, BL.Y6, sc.1, et.1, ap6, camera 1.

In exercitarea drepturilor dumneavoastra conferite de legea romana, va puteti adresa Autoritatii Nationale Pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, e-mail anspdcp@dataprotection.ro, tel.: +40.318.059.211, fax: +40.318.059.602 sau Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1 - telefon: 0372-131951; e-mail: office@anpc.ro, TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999 - linie telefonica cu apelare gratuita din reteaua TELEKOM, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti Adresa: Bucuresti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798 Tel.: 021/310.63.75 sau 021/9660, Fax: 021/310.63.80, E-mail: reclamatii.bucuresti@opc.ro .