Termeni și condiții

Site-ul attitudetraining.ro este administrat de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL cu sediul in BUCURESTI , sector 3, Al. Solidaritatii , nr.1A, BL.Y6, sc.1, et.1,ap6,camera 1, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J40/1243/2017, CUI RO37011297.

Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorii termeni si conditii. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile prezentate mai jos fara o informare prealabila.

Acest site include informatie protejata de legea dreptului de autor si referinte la materiale, echipamente si informatie privata care pot fi utilizate doar in contextul acestor termeni si conditii.

ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a face schimbari in ofertele prezentate in acest site, oricand si fara o notificare prealabila.

Nu aveti dreptul sa transmiteti prin intermediul acestui site niciun fel de materiale ilegale, defaimatoare, calomniatoare, amenintatoare, obscene, indecente, instigatoare sau orice alt material care constituie sau poate fi considerat ca o ofensa adusa unor persoane fizice sau juridice, implicand responsabilitatea civila sau constituind o incalcare a legilor in vigoare.

Cursurile si produsele prezentate sunt proprietatea ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL si sunt protejate de legile in vigoare. Prin acceptarea termenilor si conditiilor va asumati obligatia de a va abtine de la orice actiune sau inactiune care ar aduce atingere drepturilor ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL.

Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe attitudetraining.ro, cursantul se inscrie la cursurile sau evenimentele care figureaza in programa companiei, si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neinregistrarea inscrierii, dat fiind faptul ca ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu poate contacta cursantul.

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

Datele cu caracter personal pe care ni le oferiti sunt prelucrate de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL in scopul livrarii produselor/prestarii serviciilor, in scopul informarii utilizatorilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia, in scopul realizarii drepturilor si intereselor legitime ale ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, precum si in indeplinirea obligatiilor legale in relatia cu autoritatile competente. Iti garantam ca:

1. Procesam datele tale exclusiv pentru livrarea, imbunatatirea si garantarea serviciilor pe care le oferim.
2. Datele tale sunt stocate in siguranta intr-un mediu securizat.
3. Poti sa-ti actualizezi datele si preferintele de comunicare in orice moment, contactand RESPONSABILUL CU PROTECTIA DATELOR (DPO):
Nume: Petre Maria Emanuela
E-mail: emanuela.petre[at]attitudetraining.ro
Telefon: 0744.363.199
Adresa de corespondenta: BUCURESTI , sector 3, Al. Solidaritatii , nr.1A, BL.Y6, sc.1, et.1,ap6,camera 1.

Utilizam datele pe care le colectam pentru:

• Furnizarea si administreaza serviciile, inclusiv pentru a afisa continut personalizat;
• Facilitarea functionarii tehnice a serviciilor, inclusiv rezolvarea si solutionarea problemelor, asigurarea serviciilor si prevenirea fraudei si abuzurilor;
• Procesarea inscrierilor si a cererilor pentru cursuri, servicii etc. dar si comunicarea cu dvs. pentru a va raspunde la intrebari si solicitari;
• Trimiterea mesajelor si informatiilor administrative, inclusiv mesaje de la traineri si facilitatori, notificari despre modificarile aduse serviciilor noastre si actualizari ale acordurilor noastre;
• Trimiterea informatiilor si a mesajelor cu privire la progresele inregistrate in cursuri, beneficii, servicii noi, functii noi, promotii, mesaje informative si alte cursuri disponibile (mesaje de la care va puteti dezabona in orice moment);
• Solicitarea feedback si intelegerea nevoilor dvs. cu ajutorul furnizorilor de servicii de analiza;
• Imbunatatirea serviciilor noastre si dezvoltarea de noi produse, servicii si functii;
• In scopuri de marketing: din cand in cand, va vom contacta cu informatii despre cursuri promotionale si servicii auxiliare prin intermediul comunicarilor online. Cu toate acestea, veti avea optiunea de a va dezabona de la astfel de comunicari.
• Analiza tendintelor si a traficului pe siteuri sau promovarea serviciilor noastre pe site-uri si aplicatii;
• Transmiterea datelor personale catre persoane fizice si/sau juridice furnizoare de servicii pentru Attitude Learning & Development SRL (marketing, PR, prestari servicii promovare – platforme de promovare, Google tag manager, Google Analytics, Facebook, Instagram, prestari servicii financiar contabile, prestari servicii juridice, platforme de promovare, retele de socializare etc.), fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege, precum si a cazurilor in care insasi prestarea servciilor o impune.


TIPUL DE DATE PERSONALE COLECTAT:

Datele personale inseamna orice informatie referitoare la dvs. care ne permite sa va identificam, cum ar fi numele dvs., datele de contact, informatiile despre accesul dvs. pe site-urile noastre.

Putem colecta date personale de la dvs. atunci cand rezervati un loc pentru participarea la evenimente (direct sau indirect prin intermediul partenerilor nostri de incredere), cand ne transmiteti aceste date pentru inscrierea la cursurile noastre, cand realizati cereri de oferte sau va inscrieti la newsletter-ele noastre de pe site-urile web: http://attitudetraining.ro/ si http://catalinchirilescu.ro/, cand utilizati site-urile web: http://attitudetraining.ro/ si http://catalinchirilescu.ro/ sau cand ne contactati.

Mai exact, putem colecta urmatoarele categorii de informatii:

• Numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, localitatea;
• Informatiile pe care le furnizati despre preferintele dvs. de participare si cele ale insotitorilor dvs. in programele si cursurile noastre;
• Informatii despre achizitiile dvs. de servicii;
• Informatii despre utilizarea de catre dvs. a site-urilor noastre;
• Informatii privind datele dvs. de facturare;
• IP;
• Comunicatiile pe care le faceti cu noi sau pe care le directionati catre noi prin scrisori, e-mailuri, apeluri si retele de socializare.

Va informam pe aceasta cale ca beneficiati de toate drepturile prevazute de Legea Uniunii Europene referitoare la protectia datelor cu caracter personal, “General Data Protection Regulation”, respectiv dreptul la informare, dreptul la acces la date, dreptul la interventie, dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau a prelucrarilor nelegale, transformarea datelor personale nelegale in date anonime, notificarea tertilor cu privire la aceste operatiuni, dreptul la opozitie, dreptul de a va adresa justitiei, dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere.

Pentru a putea achizitiona serviciile oferite de societatea noastra, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe site-ul attitudetraining.ro. In utilizarea serviciului, declarati si garantati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediata pe adresa BUCURESTI , sector 3, Al. Solidaritatii , nr.1A, BL.Y6, sc.1, et.1,ap6,camera 1, puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: dreptul de acces la datele dvs. personale; dreptul de rectificare, stergere, restrictionare a prelucrarii datelor personale, dreptul de a va opune prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a retrage prezentul consimtamant in orice moment, fara ca legalitatea prelucrarii anterior retragerii consimtamantului sa fie afectata.

CURSURILE:

Cursurile deschise de sala sunt cursuri de tip eveniment care se desfasoara fata-in-fata, presupunand prezenta dumneavoastra fizica la locatia indicata de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL. Cursurile deschise de sala pot avea o durata de la cateva ore la mai multe zile, durata fiind indicata in oferta prezentata pe site. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL asigura desfasurarea integrala a cursurilor deschise de sala (cu exceptia transportului si cazarii), dumneavoastra avand obligatia de a va conforma atat dispozitiilor legale incidente, cat si regulamentelor specifice locatiei in care se desfasoara cursul. In cadrul ofertei prezentate pe site pentru cursurile deschise de sala nu sunt incluse costurile de transport si cazare ale participantilor, acestea fiind in sarcina dumneavoastra.

Inscrierea on-line la cursuri:

Inscrierea on-line la cursuri se face prin accesarea butonul de inscriere amplasat pe pagina de prezentare a fiecarui curs sau eveniment de pe site-ul attitudetraining.ro si prin completarea campurilor care figureaza in mesajul de inscriere.

PRETUL:

Pretul produselor/serviciilor oferite de societatea noastra sunt indicate in oferta prezentata pe site si sunt exprimate in RON. Acestea nu includ costurile de transport si cazare, costuri ce sunt in sarcina dumneavoastra exclusiva. Pretul poate fi oricand modificat de catre ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, dar va fi in permenenta adus la cunostinta potentialilor Clienti prin afisarea pe site-ul attitudetraining.ro. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu poate modifica pretul dupa primirea comenzii Clientului. Pretul indicat pe factura va fi acelasi cu cel indicat pe site la momentul plasarii comenzii clientului.

Locurile la cursuri si evenimente de pe site-ul attitudetraining.ro sunt disponibile in limita locurilor existente in sala de curs.


Modalitati de plata:

Plata in numerar sau in cont

Pretul va fi achitat de catre client dupa plasarea comenzii si inainte de accesarea si participarea la cursuri, in RON. Dupa inscrierea pe mail la curs, urmatorul pas este achitarea taxei in cont sau la sediul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL. Confirmarea incasarii taxei in contul companiei este realizata in scris (prin e-mail) in momentul incasarii, daca plata este efectuata in cont. Locul la curs sau eveniment se retine in momentul receptionarii platii in contul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL sau in momentul platii in numerar la sediul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL.

Conditii de returnare a taxei de curs:

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs /eveniment) este anuntata cel putin 7 (sapte) zile inainte de data de incepere a cursului/evenimentului.

In cazul in care retragerea se face in mai putin de 7 (sapte) zile inainte de data de incepere a cursului/ evenimentului sau dupa inceperea acestuia, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru organizarea cursului/evenimentului, plata trainerului si a materialele de curs.

REPROGRAMAREA CURSURILOR:

In situatiile in care ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, din motive imputabile exclusiv societatii noastre, nu poate asigura accesul la cursurile oferite si achitate de catre client, atunci clientul va avea la dispozitie atat reprogramarea sesiunii de curs, cat si posibilitatea de a accesa cursuri echivalente din punct de vedere calitativ si economic sau cu suportarea diferentei de pret, sau renuntarea la cursuri si returnarea pretului achitat de catre client.

Prin acceptarea prezentelor termeni si conditii, va manifestati acordul expres ca ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL sa fie exonerata de orice alta responsabilitate, in situatia prevazuta mai sus.

Clientul isi va manifesta optiunea in mod expres, utilizand tehnicile de comunicare enumerate in prezentul document Termeni si Conditii. Reprogramarea sau accesarea altui curs se va realiza de comun acord, in functie de disponibilitati.

OBLIGATII:

Pentru a oferi informatii actualizate ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre cursuri, descrieri, poze, preturi etc.

ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu este responsabila pentru orice paguba directa, accidentala, indirecta cauzata prin accesarea acestui site. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu este responsabila pentru nicio paguba adusa echipamentului dumneavoastra, inclusiv infectia virala, cauzata de accesarea, utilizarea sau afisarea acestui site sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, aplicatii sau materiale de orice natura de pe acest site.

DIVERSE

Daca nu aveti 18 ani puteti beneficia de produsele/serviciile prezentate numai cu consimtamantul parintilor.

La momentul lansarii comenzii, clientul accepta fara rezerve prezentul document Termeni si Conditii, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prin accesarea prezentului site, Clientul declara ca este de acord cu utilizarea tehnicilor de comunicare constand in adresa de posta electronica, apel telefonic.

In situatia in care Clientul este persoana juridica si a achizitionat serviciile pentru personalul propriu, atunci acesta are obligatia de a aduce la cunostinta personalului prezentul document Termeni si Conditii si de a asigura respectarea tuturor obligatiilor de catre acesta.

Pentru orice intrebari, informari, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta prin e-mail la adresa office[at]attitudetraining.ro, prin telefon la numarul +40744.363.199 sau prin scrisoare comunicata prin curier sau servicii postale la adresa BUCURESTI , sector 3, Al. Solidaritatii , nr.1A, BL.Y6, sc.1, et.1,ap6,camera 1.

In exercitarea drepturilor dumneavoastra conferite de legea romana, va puteti adresa Autoritatii Nationale Pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal, cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, e-mail anspdcp@dataprotection.ro, tel.: +40.318.059.211, fax: +40.318.059.602 sau Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Aviatorilor nr. 72, sector 1 - telefon: 0372-131951; e-mail: office@anpc.ro, TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999 - linie telefonica cu apelare gratuita din reteaua TELEKOM, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti Adresa: Bucuresti, Str. Transilvaniei nr. 2, sectorul 1, cod 010798 Tel.: 021/310.63.75 sau 021/9660, Fax: 021/310.63.80, E-mail: reclamatii.bucuresti@opc.ro .