Despre Cătălin Chirilescu

Cătălin este “făcut să livreze traininguri, prezentări și să-i învețe pe alții să performeze”. Așa îl descriu participanții care au fost prezenți la trainingurile lui. I se mai spune “Teacher-ul” pentru autenticitatea, congruența și charisma pe care le manifestă în timpul sesiunilor de formare.

După 3 ani de experiență în vânzări și marketing într-una dintre cele mai dinamice industrii: FMCG, Cătălin a descoperit că vocația lui este de a-i sprijini pe oameni în dezvoltarea lor. Astfel, de aproape 10 ani activează în domeniul formării și dezvoltării personale și profesionale a adulților.

Trainer și speaker, Cătălin livrează cu succes întreaga arie de programe soft-skills,  lucrând cu peste 50 de companii multinaționale și antreprenoriale, unde a contribuit activ în creșterea și evoluția spre excelență a personalului.

 

Este expert în livrarea de programe de învățare experiențială, cu un puternic caracter dinamic, interactiv și de impact.

După 1 an ca Learning & Development Specialist în Coca-Cola HBC Romania din postura de angajat și încă alți 4 ani de parteneriat strâns, din postura de colaborator, Cătălin continuă să livreze cu succes programe de soft skills celor peste 1500 de angajați din toată țara.

Din 2013 a debutat și parteneriatul ca trainer-colaborator cu MMM Consulting Int’l, împreună cu care a livrat programe de soft-skills în numeroase organizații multinaționale.

Motto-ul care îl ghidează în viață este: “Attitude makes Altitude”. El a învățat ce înseamnă respectul și cum să-ți depășești limitele  în cei 11 ani de scrimă de performanță pe care i-a practicat, timp în care a fost multiplu campion național și balcanic. A absolvit 3 facultăți diferite –Marketing și Comunicare în afaceri, Psihologie, Kinetoterapie și recuperare medicală – despre care spune el “au consolidat fundația pentru a își manifesta vocația de trainer”.

Cătălin este specializat în instrumente precum NLP, L.A.B. Profile, Process Communication Model, Analiză Tranzacțională, ThetaHealing, iar trainingurile sale sunt presărate cu exemple și exerciții din arii pe care le-a învățat și experimentat de-a lungul anilor, precum:  Coaching, Actorie și Improvizație, Neuroștiințe, Tehnici tibetane de meditație, Medicină și Recuperare medicală, Constelații Organizaționale, Sport de performanță.

O serie de training-uri din portofoliu: Presentation Skills, Persuasiune și Influență, NLP, Public Speaking, Sales & Negotiations, Train of Trainers, Stress Management, Conflict Management, Leadership, Management, Brand Personal, Comunicare eficientă și ascultare activă, Construirea echipelor performante, Problem Solving, Decision Making, Analiză Tranzacțională, Coaching, Creativitate și Inovație.