Termeni si conditii

Site-ul attitudetraining.ro este administrat de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL cu sediul social in Ilfov, Voluntari, Bd. Pipera, nr 1-2E, sc. 2, et. 3, ap. 60, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J/23/5230/2020, CUI RO37011297.

Accesarea si utilizarea acestui site trebuie sa respecte conditiile si termenii descrisi mai jos. Accesand acest site sunteti de acord in mod implicit si neconditionat cu urmatorii termeni si conditii. ATTITUDE LEARNING & DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile prezentate mai jos fara o informare prealabila.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utliizare ale site-ului va rugam sa parasiti site-ul. Daca veti continua navigarea pe site sau veti achizitiona produse sau servici prin intermediul site-ului acest lucru inseamna ca ati luat la cunostinta de termenii si conditiile de utilizare si sunteti de acord cu acestea.

Acest site include informatie protejata de legea dreptului de autor si referinte la materiale, echipamente si informatie privata care pot fi utilizate doar in contextul acestor termeni si conditii.

Pentru orice informatie privind politica de prelucrare si confidentialitate a datelor cu caracter personal va rugam sa accesati Politica de Confidentialitate.

ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL isi rezerva dreptul de a face schimbari in ofertele prezentate in acest site, oricand si fara o notificare prealabila.

Nu aveti dreptul sa transmiteti prin intermediul acestui site niciun fel de materiale ilegale, defaimatoare, calomniatoare, amenintatoare, obscene, indecente, instigatoare sau orice alt material care constituie sau poate fi considerat ca o ofensa adusa unor persoane fizice sau juridice, implicand responsabilitatea civila sau constituind o incalcare a legilor in vigoare.

Cursurile si produsele prezentate sunt proprietatea ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL si sunt protejate de legile in vigoare. Prin acceptarea termenilor si conditiilor va asumati obligatia de a va abtine de la orice actiune sau inactiune care ar aduce atingere drepturilor ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL.

Prin completarea si trimiterea formularului de inscriere ce apare pe attitudetraining.ro, cursantul se inscrie la cursurile sau evenimentele care figureaza in programa companiei, si raspunde pentru corectitudinea datelor furnizate de el. Adresa de e-mail sau numarul de telefon indicat gresit atrage dupa sine neinregistrarea inscrierii, dat fiind faptul ca ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu poate contacta cursantul.

CURSURILE:

Cursurile deschise de sala sunt cursuri de tip eveniment care se desfasoara fata-in-fata, presupunand prezenta dumneavoastra fizica la locatia indicata de ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL. Cursurile deschise de sala pot avea o durata de la cateva ore la mai multe zile, durata fiind indicata in oferta prezentata pe site. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL asigura desfasurarea integrala a cursurilor deschise de sala (cu exceptia transportului si cazarii), dumneavoastra avand obligatia de a va conforma atat dispozitiilor legale incidente, cat si regulamentelor specifice locatiei in care se desfasoara cursul. In cadrul ofertei prezentate pe site pentru cursurile deschise de sala nu sunt incluse costurile de transport si cazare ale participantilor, acestea fiind in sarcina dumneavoastra.

Inscrierea on-line la cursuri:

Inscrierea on-line la cursuri se face prin accesarea butonul de inscriere amplasat pe pagina de prezentare a fiecarui curs sau eveniment de pe site-ul attitudetraining.ro si prin completarea campurilor care figureaza in mesajul de inscriere.

PRETUL:

Pretul produselor/serviciilor oferite de societatea noastra sunt indicate in oferta prezentata pe site si sunt exprimate in RON. Acestea nu includ costurile de transport si cazare, costuri ce sunt in sarcina dumneavoastra exclusiva. Pretul poate fi oricand modificat de catre ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, dar va fi in permenenta adus la cunostinta potentialilor Clienti prin afisarea pe site-ul attitudetraining.ro. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu poate modifica pretul dupa primirea comenzii Clientului. Pretul indicat pe factura va fi acelasi cu cel indicat pe site la momentul plasarii comenzii clientului.

Locurile la cursuri si evenimente de pe site-ul attitudetraining.ro sunt disponibile in limita locurilor existente in sala de curs.

Modalitati de plata:

Plata in numerar sau in cont

Pretul va fi achitat de catre client dupa plasarea comenzii si inainte de accesarea si participarea la cursuri, in RON. Dupa inscrierea pe mail la curs, urmatorul pas este achitarea taxei in cont sau la sediul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL. Confirmarea incasarii taxei in contul companiei este realizata in scris (prin e-mail) in momentul incasarii, daca plata este efectuata in cont. Locul la curs sau eveniment se retine in momentul receptionarii platii in contul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL sau in momentul platii in numerar la sediul ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL.

Conditii de returnare a taxei de curs:

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs /eveniment) este anuntata cel putin 7 (sapte) zile inainte de data de incepere a cursului/evenimentului.

In cazul in care retragerea se face in mai putin de 7 (sapte) zile inainte de data de incepere a cursului/ evenimentului sau dupa inceperea acestuia, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru organizarea cursului/evenimentului, plata trainerului si a materialele de curs.

REPROGRAMAREA CURSURILOR:

In situatiile in care ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL, din motive imputabile exclusiv societatii noastre, nu poate asigura accesul la cursurile oferite si achitate de catre client, atunci clientul va avea la dispozitie atat reprogramarea sesiunii de curs, cat si posibilitatea de a accesa cursuri echivalente din punct de vedere calitativ si economic sau cu suportarea diferentei de pret, sau renuntarea la cursuri si returnarea pretului achitat de catre client.

Prin acceptarea prezentelor termeni si conditii, va manifestati acordul expres ca ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL sa fie exonerata de orice alta responsabilitate, in situatia prevazuta mai sus.

Clientul isi va manifesta optiunea in mod expres, utilizand tehnicile de comunicare enumerate in prezentul document Termeni si Conditii. Reprogramarea sau accesarea altui curs se va realiza de comun acord, in functie de disponibilitati.

OBLIGATII:

Pentru a oferi informatii actualizate ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre cursuri, descrieri, poze, preturi etc.

ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu este responsabila pentru orice paguba directa, accidentala, indirecta cauzata prin accesarea acestui site. ATTITUDE LEARNING&DEVELOPMENT SRL nu este responsabila pentru nicio paguba adusa echipamentului dumneavoastra, inclusiv infectia virala, cauzata de accesarea, utilizarea sau afisarea acestui site sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, aplicatii sau materiale de orice natura de pe acest site.

DIVERSE

Daca nu aveti 18 ani puteti beneficia de produsele/serviciile prezentate numai cu consimtamantul parintilor.

La momentul lansarii comenzii, clientul accepta fara rezerve prezentul document Termeni si Conditii, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Prin accesarea prezentului site, Clientul declara ca este de acord cu utilizarea tehnicilor de comunicare constand in adresa de posta electronica, apel telefonic.

In situatia in care Clientul este persoana juridica si a achizitionat serviciile pentru personalul propriu, atunci acesta are obligatia de a aduce la cunostinta personalului prezentul document Termeni si Conditii si de a asigura respectarea tuturor obligatiilor de catre acesta.

Pentru orice intrebari, informari, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta prin e-mail la adresa office[at]attitudetraining.ro, prin telefon la numarul +40744.363.199 sau prin scrisoare comunicata prin curier sau servicii postale la adresa Ilfov, Voluntari, Bd. Pipera, nr 1-2E, sc. 2, et. 3, ap. 60.