MANAGING MY TIME AND STRESS 2 zile + 1 zi follow-up

Trainer: Cătălin Chirilescu
Locație: București
Perioada: În curând
Înscrie-te

Te invităm la singurul training 2 in 1 din Romania despre cum să-ți gestionezi timpul eficient si totodată eficace și despre cum să gestionezi stresul din viața ta profesională și personală.

„Pune mâna pe o sobă fierbinte un minut şi ţi se va părea o oră. Stai cu o fată frumoasă o oră şi ţi se va părea un minut. Asta e relativitatea”, spunea Einstein.

În secolul în care trăim, în din ce în ce mai multe situații, o oră ni se va părea un minut. Timpul nu mai are răbdare cu noi. Hoții de timp ne pândesc la tot pasul. Pentru că nu mai avem timp să le facem pe toate, stresul stă și el la coadă pentru a-și căpăta drepturile. Și de aici până la dureri de cap sau oboseală cronică, nu mai este decât un singur pas. Toate vin la pachet. Dacă mai suntem și persoane perfecționiste… cam până aici a fost. Cum le facem față?

Zilnic auzim: Productivitate, Eficiență, Meditație, Work-life balance, Să spunem “Nu” mai des, Mulțumește-te întâi pe tine și tot felul de cuvinte mari care ne dau speranțe. Insă una e teoria și alta este practica. Până nu le organizezi foarte clar în mintea ta și nu le trăiești pe propria piele, nu valorează nimic.

“Stop managing your time, Start managing your FOCUS”, a devenit prioritatea numărul 1.


Te așteptăm la training. Totul este practic, aplicat, cu instrumente concrete care să te ajute în planificarea, organizarea și gestionarea propriei vieți, precum și în gestionarea timpului și stresului, astfel încât să-ți descoperi propria claritate. Vestea proastă e că tot 24 de ore vei avea la dispoziție și după training, însă vestea bună este că vei știi ce să faci cu ele și cum să ajungi la rezultatele dorite. Cu mai puțin stres.

Vino la singurul training multidisciplinar, ce conține instrumente multiple din neuroștiințe, NLP (Programare Neuro Lingvistică), coaching, tehnici tibetane, sport de performanță, medicină, analiză tranzacțională, thetahealing.


CUI NE ADRESĂM: Persoanelor din orice domeniu care doresc să își eficientizeze activitatea atât pe plan profesional, cât și personal. Care vor să își gestioneze si elimine stresul din rutina zilnică.


BENEFICIILE TALE ȘI CE VEI ÎNVĂȚA PÂNĂ LA FINALUL TRAININGULUI:

-  Care sunt hoții de timp și ce tehnici de gestionare productivă să folosești pentru a-i combate – Perfecționism, lipsa clarității în procesul de organizare și planificare, bariere în comunicarea cu colegii/partenerii de afaceri/clienții și comunicare ineficientă, lipsa prioritizării, multitasking vs serial, incapacitatea de a spune nu etc;
-  Cum să fii eficient și eficace în munca ta;
-  Cum să-ți setezi obiective și să-ți creezi To Do List-ul – cum să-ți stabilești obiective SMARTER zilnice, săptămânale, lunare. Cum să integrezi în to-do list și să prioritizezi sarcinile spontan apărute;
-  Ce instrumente și tehnici să folosești pentru a-ți prioritiza activitățile – metoda ABCDE (exemple și exerciții), metoda Acțiunii Prioritare (efort-impact), metoda Eisenhower, metoda 3-D Tasking, diagrama Gantt, metoda Pareto, tehnica Pomodoro, Activity Logs, matricea scopului (Stephen Covey);
-  Ce este stresul? Care sunt sursele de stress și consecințele negative ale stresului – Vom aplica un chestionar pentru a-ți idenifica nivelul de stres. Balanța stresului. Mecanisme neuroștiințifice ale stresului. Ce se întâmplă în corp atunci când ești stresat. Stres negativ, Stres pozitiv;
-  Work-life Balance – tehnici de echilibrare și găsire a armoniei între viață și muncă;
-  Ce tehnici să folosești pentru a gestiona și elimina stresul din viața ta – Construirea de Ancore (NLP),  Respirația, metoda Schultz, 8 voci ale dialogului interior (după Virginia Satir) și gestionarea lor, tehnici tibetane de rezolvare a stresului, Scrierea liberă, Terapia prin râs, Antrenamentul mental din sport, Autohipnoza, Meloterapia etc.
 

BONUS:

-  Tips&Tricks - Bune practici în gestionarea timpului și stresului. 
-  Descoperirea valorilor personale – care sunt valorile care iți ghidează viața și cum să fii aliniat cu ele.
-  Convingeri limitative – conștientizarea și transformarea acestora pentru a aduce succesul în viața ta. Vom exersa tehnica de Reframing cu cele 8 subtehnici ale sale.


Cursul este interactiv, aplicat și antrenant, partea practică reprezentand peste 70% din timpul trainingului.

Te așteptăm să creștem împreună!    


DESPRE CĂTĂLIN CHIRILESCU:

Cătălin este “făcut să livreze traininguri, prezentări și să-i învețe pe alții să performeze”. Așa îl descriu participanții care au fost prezenți la trainingurile lui. I se mai spune “Teacher-ul” pentru autenticitatea, congruența și charisma pe care le manifestă în timpul sesiunilor de training.
         După 3 ani de experiență în vânzări și marketing într-una dintre cele mai dinamice industrii: FMCG, Cătălin a descoperit că vocația lui este de a-i sprijini pe oameni în dezvoltarea lor. Astfel, de aproape 10 ani activează în domeniul formării și dezvoltării personale și profesionale a adulților.  
         Trainer și speaker, Cătălin livrează cu succes întreaga arie de programe soft-skills, lucrând cu peste 50 de companii multinaționale și antreprenoriale, unde a contribuit activ în creșterea și evoluția spre excelentă a personalului.


TESTIMONIALE:

“Cătălin reușește să transforme un training, care la prima vedere pare doar unul obișnuit, într-o experiență deosebită de care îți vei aminti cu drag mult timp după. Pe lângă informațiile prețioase, Cătălin transmite energie și voie bună, iar procesul de învățare se desfășoară într-o atmosferă relaxată, prietenoasă, plăcută și plină de energie. Pe lângă toate acestea, reușește să creeze o legătură frumoasă și între participanți, nu doar între el și sală. Felicitări, Cătălin!”  

-  Paula Enache, PR & Events Manager @Laboratoire Bioderma Romania

“Cătălin mi-a reamintit ce înseamnă să fii un trainer foarte bun pentru că ale sale cursuri sunt asezonate cu: umor, povești și scene energizante, pictează imagini în mintea cursanților, îi implică și, poate cel mai important, adresează întrebări potrivite, doar pentru a-i ajuta pe participanți să devină mai buni prin resurse personale. Felicitări!”
 
-  Andreea Costin, HR Business Partner @ Siemens 

“Pe Cătălin îl consider un adevărat mentor pentru mine. Se numără printre profesioniștii de la care am avut cu adevărat ce învăța (alături de liderii la nivel mondial cu care colaborez). Știu că oricând pot apela și la ajutorul lui iar asta mă face să mă șimt în siguranță ca trainer. Mulțumesc, Cătălin.”  

-  Mariana Iordache, Entrepreneur, career counselor and entrepreneurship, personal and professional development trainer


Investiție: În curând
Înscrie-te